Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Bevándorlás

Ausztrália, Új-Zéland, Kanada

BEVÁNDORLÁSI ÜGYINTÉZÉS

Ausztrália, Új-Zéland vagy éppen Kanada nem véletlenül tartozik a legkedveltebb bevándorlási célországok közé, hiszen mindegyik ország a lenyűgöző tájak mellett versenyképes jövedelmet és létbiztonságot, erős gazdasági, üzleti és befektetési környezetet, stabil politikai és jogi kereteket kínál állampolgárainak és mindazoknak, akik a letelepedés mellett döntenek.

A bevándorlási rendszerek bonyolultak és összetettek. Előadásaink célja, hogy átfogó bemutassuk és képet adjunk az adott országra vonatkozó tanulási, munkavállalási és bevándorlási lehetőségekről, valamint ezek anyagi vonzatáról.

Szakmai alapú bevándorló vízumok
Munkáltatói szponzorált vízumok
Partner vízumok
Üzleti és befektetői vízumok

SZERZŐDÖTT PARTNEREINK:

Új-Zéland – Petra Lipoth (Licensed Immigration Adviser License No. 201002540)
Ausztrália – Judit Dr Albecz (Migration Agent – 0901615)
Kanada – Hajnalka Pope-Kis (Regulated Canadian Immigration Consultant #513149)
Legfőbb célunk a személyre szabott kiértékelés és ügyintézés, így fontos minden érdeklődőnk figyelmét felhívni arra, hogy személyre szabott tanácsot a jelentkező adatainak és körülményeinek teljes ismeretében tudunk adni. Amennyiben érdeklődik a bevándorlás iránt, vagy céget kíván az adott országban alapítani és működtetni, töltse ki bevándorlási űrlapunkat, pár perc alatt kényelmesen, mindenféle anyagi befektetés nélkül! Az egyéni kiértékelést 5 munkanapon belül e-mailben megküldjük az Ön által megadott email címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!