Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Egyetemi képzések

Az IEC - International Education Centre Magyarország (www.ieconline.hu) a külföldi felsőoktatás és külföldi továbbtanulás specialistája. Több mint 130 külföldi egyetem képviseletét látja el Magyarországon és Németországban. Az iroda azon diákok jelentkezését várja, akik külföldön szeretnének tanulni és segítségre van szükségük a felvételivel kapcsolatban. Az IEC ingyenes tájékoztatást nyújt diákoknak, hallgatóknak és minden tanulni vágyónak, akik érdeklődnek a külföldi egyetemek által kínált képzési lehetőségekről.

Az IEC az egyetlen a British Council által akkreditált külföldi felsőoktatással foglalkozó felvételi iroda Magyarországon, melynek köszönhetően az IEC jogosult lefolytatni a hallgatók brit partneregyetemekre való jelentkezésének ügyintézését a UCAS rendszeren keresztül.

Az IEC irodája (1115 Budapest, Bartók Béla út 86. Mfsz/2.) a tanácsadás mellett a teljes jelentkezési eljárásról is felvilágosítást nyújt. Csapatuk eredményei magukért beszélnek: jelentkezőik 98%-a sikeresen felvételt nyer a kiválasztott külföldi egyetemre.

 

Kapcsolatfelvétel online vagy személyesen is lehetséges az IEC budapesti irodájában. Ne feledd, a legjobb befektetés a tanulás.


International Education Centre
1115 Budapest, Bartók Béla út 86. Mfsz/2.
 


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!