Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Tanulás és munka

Kanadán és Ausztrálián kívül már Új-Zélandon is van lehetőség heti 20 órában munkát vállalni diákként.

TANULÁS ÉS MUNKA? IGEN!

A magyar fiatalok körében is egyre népszerűbbek azok a nyelvtanulási programok, melyek munkagyakorlattal vagy diákmunkákkal vannak egybekötve. Ezen programok lényege, hogy lehetőséget nyújtson a jelentkező számára, hogy a nyelvtanfolyam befejeztével értékes fizetett gyakornoki munkahelyet találhasson Ausztráliában vagy Kanadában, és az iskolában megszerzett nyelvtudást életszerű szituációkban is gyakorolja. Megjegyzés : Jelentkezőink gyakran tévesen értelmezik azon külföldi tanulmányi programokat, melyek diákmunkákkal vannak egybe kötve. Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben nincs tanulási szándék a jelentkezőnél, csak munkát szeretne vállalni külföldön, nem áll módunkban segíteni, mert cégünk munkaerő közvetítéssel nem foglalkozik!

AUSZTRÁLIA

A jelenlegi szabályozások szerint az egyetlen olyan ország, amely a tanulóvízummal rendelkező diákok számára engedélyezi a munkavállalást heti 20 órában. Tehát bármilyen tanulmányokat (nyelvtanfolyam, szakképzés, egyetemi) szeretnél folytatni az országban, tudj a lehetőségekről, az oktatási programokkal kapcsolatban pedig bátran keress bennünket. Részletes információkért és személyre szabott konzultációért keress bennünket. Elérhetőségek: edina.kotel@studytime.hu és iroda@studytime.hu

KANADA

Iratkozz be legalább 12 hét angol nyelvtanfolyamra, hogy a 2010-es Vancouver melletti Téli Olimpia helyszínén vállalhass diákmunkát. Toronto, Calgary és Montreal szintén kínál diákmunka programokat. A feltételekről és programokról bővebben olvashatsz itt: Munkavállalás A kanadai programok esetén a diákok a nyelvtanfolyam során folyamatosan találkoznak a munkaprogram koordinátorokkal az iskolában, akik tanácsokat adnak és segítik a fizetett szakmai gyakorlatok megszervezését. A fizetett munkagyakorlat azonban csak akkor kezdődhet, ha a diák befejezte tanulmányait az iskolában, és megfelelő nyelvtudásra tett szert a munkaprogram megkezdéséhez. A program részét képezi a munkavállalási engedély, mellyel a legtöbb diákunk a vendéglátás és turisztika területén talál munkát.


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1114 Budapest, Bartók Béla u. 61. I em/9.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!