Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Cambridge nyelvvizsga

A Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) egynyelvű nyelvvizsgák az egész világon elismertek.

A Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) egynyelvű nyelvvizsgák az egész világon elismertek és élvonalbeli minősítést nyújtanak az angolul tanulók számára az egész világon. Ezekre a vizsgákra évente 130 országban, több mint 2 millió hallgató jelentkezik. A vizsga segítheti a főiskolákra vagy egyetemekre való bejutást, elősegítheti a hallgató pályáján való előrehaladását, továbbá a vizsga által lemérhető az egyes hallgatók fejlődése az angol nyelv elsajátításában. Magyarországon 2003 óta akkreditáltak, így felvételinél, diplománál és munkavállalásnál is elfogadottak.

A vizsgák az Európa Tanács Európai Nyelvi Keretrendszerére épülnek. Mostanra egyre több ország nemzeti nyelvvizsgarendszerével kompatibilis, így a magyar nyelvvizsgarendszer szintjein is pontosan megfeleltethetők a Cambridge vizsgákon elért eredmények a táblázat szerint:

A CAMBRIDGE NYELVVIZSGÁKON BELÜL,3 SZINTEN ÜZLETI, VALAMINT JOGI NYELVVIZSGÁK IS VÁLASZTHATÓK.

- Business English Certificates (BEC) Preliminary célcsoportja azok a 17 évnél idősebb nyelvtanulók, akik erős alapfokú nyelvtudással rendelkeznek. A BEC Preliminary nyelvi szintje megfelel a PET általános nyelvvizsga szintjének. Ezt a vizsgát azoknak ajánljuk, akik az üzleti élet valamely területén vállaltak munkát, illetve ez jövőbeli terveik között szerepel. A BEC Preliminary bizonyítvány megszerzése után a következõ szintre való készülést javasoljuk vizsgázóinknak.

- Business English Certificates (BEC) Vantage célcsoportja azok a nyelvtanulók, akik középfokú nyelvtudással már rendelkeznek. Ezt a vizsgát azoknak ajánljuk, akik az üzleti élet valamely területén kívánnak munkát vállalni, pl. irodai alkalmazottak vagy pénzügyekkel foglalkoznak.

- Business English Certificates (BEC) Higher célcsoportjai azok a nyelvtanulók, akik felsőfokú nyelvtudással rendelkeznek. Ezen a szinten a nyelvtanulókkal szembeni elvárások között szerepel hosszabb beszélgetésekben, vitákban, megbeszéléseken és szemináriumokon való aktív részvétel, beszámolók készítése, különböző levelezések, cikkek és jelentések megértése, valamint telefonon folytatott kommunikáció.

- Az International Legal English Certificate (ILEC) egy olyan emelt szintű nyelvvizsga, ami jogi környezetben méri fel a vizsgázók angol tudását. Rendkívül alkalmas lehet joghallgatók, illetve jogászok számára.


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest Bartók Béla út 86. Mfsz/2.

Tel: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!