Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

B. MÁRK (17)

B. MÁRK, 16 ÉVES

VANCOUVER, KANADA – ANGOL NYELVTANULÁS

Vancouverben voltam 3 hónapot május végétől augusztus közepéig és úgy érzem, ez az utazás egy meghatározó pontja volt az életemnek. Egy kicsit belekóstoltam, milyen felnőttnek lenni!

 

Vancouver egy gyönyörű város, szerintem a világ egyik leggyönyörűbb városa, és egyben a legdrágább is. A sulival kapcsolatban: számomra ez egy nagy meglepetés volt! Annyira rugalmasak mindenben! Mindenki nagyon barátságos volt – nem csak a diákok, még a tanárok is. Az iskola egész légköre nagyon jó volt! Rengeteg programon vettem részt, fizetősön és ingyenesen is és nagyon sok barátot szereztem.

 

A fogadó család, amit elsőnek az iskola ajánlott sajnos nem volt jó választás, mert nagyon sok diák lakott a családnál és jutott elég figyelem mindenkire. Ezért írtam is a Studytime-nak, akik azonnal segítettek és napokon belül új családhoz kerültem. Ott nagyon aranyosak voltak, sokat beszélgettünk. Magyar szót csak akkor hallottam, amikor az itthoniakkal beszéltem. Úgy gondolom, rengeteget fejlődtem a 3 hónap alatt, és életem egyik legjobb nyara volt! A StudyTime mindenben segített, ha kellett. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Úgy gondolom, rengeteget fejlődtem a 3 hónap alatt, és életem egyik legjobb nyara volt!

 


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!