Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

A. NIKOLETT (19)

A. NIKOLETT, 19 ÉVES

 

Bátran kijelenthetem, hogy életem egyik legfantasztikusabb két hetét töltöttem a varázslatos hangulatú és segítőkész emberekkel teli csodálatos Londonban. A központban levő King's Cross közelében található kollégium - ahol rendezett, ápolt környezet várt egy saját szobával - kitűnő helyszínt biztosított arra, hogy megismerkedjek a szintén ott lakó csoporttársaimmal, akikkel egy kisebb világot alkottunk és akikkel a mai napig egyre szorosabb kapcsolatot ápolok.

 

A nyelviskolában színvonalas és komoly munka folyt, melynek minden napját élveztük. Ennek következtében a szókincsem nagymértékben bővült, szövegértésem és beszédkészségem jelentősen fejlődött.

 

Összességében mindenkinek őszintén ajánlom, aki szeretne egy pár felejthetetlen, gondtalan és profi módon szervezett hetet eltölteni London szívében!Bátran kijelenthetem, hogy életem egyik legfantasztikusabb két hetét töltöttem a varázslatos hangulatú Londonban...

 


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!