Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

B. ZSUZSA (27)

B. ZSUZSA, 27 ÉVES

VANCOUVER, KANADA - WORK AND STUDY

Az interneten találtam a StudyTime ügynökséget majd telefonáltam és kértem egy időpontot személyes találkozóra, ahova apukámmal érkeztem, mert ő is tudni akart mindent. Edina a cég kanadai ügyintézője nagyon részletesen elmagyarázta, hogyan épül fel a program és mire van szükség a vízum intézéséhez. Nagyon sok kérdést tettünk fel az oktatással, szállással, vízummal kapcsolatosan, rengeteg információt kaptunk abban a 2 órában és a találkozót úgy zártuk, hogy akkor mi a következő lépés, ha indulni szeretnék 2 hónapon belül.

 

Belevágtunk és életem eddigi legnagyobb kalandján vehettem részt a StudyTime-nak köszönhetően! Közel másfél évet tölthettem Kanadában a „Work and Study” program keretében. Az első 8 hónapban Vancouverben tanultam az ILAC nyelviskolában.

 

Sokan kérdezték, hogy milyen külföldön angolt tanulni? A nyelviskola rendkívül színvonalas volt. A tanárokkal nagyon meg voltam elégedve, jól felkészültek voltak, fiatalos lendülettel és modern technikai eszközökkel tanítottak. Természetesen, ahogy szinteket léptem, úgy a tananyag is egyre szárazabb és nehezebb lett, de ennek ellenére mindig belecsempésztek valami vidám, játékos részt is, így az órák egyáltalán nem voltak unalmasak. Az iskolán belül 10 féle kurzus között lehet választani, de én maradtam az általános angol csoportban végig. Rengeteg választási lehetőségem volt a fakultatív csoportoknál is, így kipróbáltam a kiejtési, nyelvtan, szókincs és üzleti angol csoportokat is. Mivel az iskolai munkaprogramra regisztrálva voltam, extra kurzusokat is fel kellett vennem, így segítséget kaptam az önéletrajz és motivációs levél írásában, valamint az állásinterjú technikák gyakorlásában is.

 

A munka leszervezését az iskola intézte és kérésemre a Sziklás-hegységben kerestek nekem munkát, mivel külön kérésem volt, hogy sí lehetőség is legyen a közelben. Mert imádom a havat és imádok síelni! Banff Nemzeti parkban egy hotel komplexumban kaptam munkát szobalányként, ahol biztosítva volt a szállásom és mindehhez rengeteg kedvezmény is járt.

 

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Kanadában élhettem másfél évig. Rengeteg barátot szereztem, emellett az angoltudásom is jelentősen fejlődött.

 

Aki külföldi tanulmányokat tervez, forduljon bátran a StudyTime-hoz, mert 3-4 országot összehasonlítva tudnak segíteni a döntésben. Én Angliába indultam és Kanadába érkeztem… még egyszer köszönök mindent StudyTime!

 


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!