Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

NORBERT - Málta és Anglia

SZ. NORBERT (23 éves)

 

Az iskola kicsi épülete családias körülményt biztosít, a tanárok nagyon jók és az iskolai személyzet is nagyon segítőkész. Úgy gondolom nagyon jó hely nyelvtanulás szempontjából, és az itthoni hideg tél kihagyására is. Málta kis sziget, így 2 hónap alatt a tanulás mellet maradt idő arra is, hogy körülnézzek, és az egyik legnagyobb álmom is itt teljesült, ez pedig nem más mint Delfinekkel való úszás a Mediterraneo Parkban.

 

Ezek után mentem át a Dél-Angliában található Bournemouth városába. Itt sem kellet csalódnom a Studytime-ban és az iskola szolgáltatásával kapcsolatban. Az iskola a vàros közepèn van és egyfolytában nagy a nyüzsi sok-sok tanulni vágyó diákkal. Az angoltanfolyamok után pedig úgy döntöttem, hogy kipróbálom az itteni életet is és munka mellet folytatom az angolom csiszolását. "


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!