Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

BEATRIX - Brisbane

S. BEATRIX (33 éves)

BRISBANE -AUSZTRÁLIA, NYELVTANFOLYAM

 

Az első napokban rögtön megtudtam, hogy egyedüli magyar diák vagyok jelenleg az iskolában, szóval tényleg magamra vagyok utalva és össze kell szednem minden nyelvtudásom és elmondani amit akarok. ( Így 2 hónap után már azt mondom, legjobb ha tényleg rohamos fejlődésre vágysz !!!! )

 

Az iskolában egyenlőre minden tetszik, a tanárok fantasztikusak, az órák gyorsan telnek. Április 2-án, most hétfőn volt az első  jelentős „záróvizsgám”. Jelentem, YESSS, Sikerült! "Go Level Up" ahogy itt mondják!

Jövő hetet így már egy új osztállyal, új tanárokkal és új kihívásokkal kezdem. Tetszik, hogy itt Ausztráliában minden olyan gördülékenyen megy, tanulok, fejlődök és már egy költözésen is túl vagyok. A nyár elteltével is az időjárás fantasztikus, Gold Coast, a tengerpart közel van, van sok koala és kenguru, őket egyszerűen imádom! I Love Brisbane, nagyon jó választás volt!

 

Edinának pedig nagyon köszönöm, hogy az időeltolódás ellenére is a segítségemre van otthonról, ha bármiben elakadok. A StudyTime irodát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki iskolát keres Ausztráliában. Nagyon szinvonalas nyelviskolát ajánlottak és a vízumon is nagyon gyorsan elintézték.

Köszönök mindent!”


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!