Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

RÉTA - Toronto

V. RÉTA (26 éves)

TORONTO - KANADA, ANGOL NYELVTANFOLYAM

 

"A suliról... Bő egy hónapja érkeztem Torontoba nyelvtanulási céllal. Egy nagy házban lakom, 8 másik diákkal és nagyon meg vagyok elégedve mind a szállással, mind a szállásadómmal. Egy szuper kis csapat verődött össze, ők a kis kanadai családom! smiley

Az iskolában számos lehetőség közül lehet választani, én az IELTS Academic felkészítő mellett döntöttem az egyetemi elvárások végett. Heti 30 az óraszám, kedden és csütörtökön a fő órák után, válaszható órák vannak.

Itt az IELTS Speaking-en veszek részt jelenleg, de bármikor lehet módosítást kérni. Sajnos még nem léptem szintet az angolban, mindig van olyan rész, ami jobban sikerül, van ami kevésbé, nyilván a feladat nehézségétől függően.

Viszont azt mondjak, hogy IELTS 12 felett mar nehezebb szintet lépni, ez már magas szint.

 

Az iskola egyébként a belvárosban, egy modern épületben helyezkedik el, jól felszerelt termekben folyik a tanítás. Lehet, hogy szerencsém volt, lehet, hogy ez mindig is jellemző az iskolára, de nagyon meg vagyok elégedve a tanáraimmal.

Külön kiemelném, hogy szinte minden napra szerveznek valamilyen programot, amire opcionálisan el lehet menni. Elképesztően jó a közbiztonság, segítőkészek az emberek.

Rengeteg látnivaló van a környéken, így minden hétre be tudok iktatni egy kisebb kirándulást valamilyen nevezetességhez smiley A vlogot folyamatosan csinálom nézzetek bele. Üdv, Réta"


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!