Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

RITA - New York

M.RITA (34 éves)

AMERIKA, NEW YORK - ANGOL NYELVTANFOLYAM

 

„Kedves Edina,

Véget ért a tanfolyam, szerencsésen hazaértem és ahogy ígértem, küldök egy néhány soros beszámolót.

New York-ban, mini-group csoportos tanfolyamon vettem részt, saját korosztályommal egy kisebb nyelviskolában. Az iskolában körülbelül maximum 80-an voltunk és a tanárok szinte mindenkit név szerint ismertek, annak ellenére, hogy sokan csak 1-1 hónapot voltunk. Tetszett ez a személyes figyelem nagyon.

A tematika is tetszett mert sok olyan korosztálynak megfelelő témáink voltak, amikben tapasztalatom is volt, így könnyebb volt véleményt is mondani, írni róla. A tanítás az hétfőtől péntekig iskolai keretek között, hosszabb rövidebb szünetekkel zajlott. Olyan iskolás volt.  

A csoportom és a társaság is jó volt, sok új barátom is lett és rengeteg iskola utáni programot csináltunk együtt. Jöttünk mentünk New York utcáin de természetesen a látványosságok sem maradtak ki.  Nekem ez egy életre szóló élmény volt, amit nagyon köszönök nektek!

 

Csak ajánlani tudom a nekem javasolt kurzust minden 30 év feletti  ügyfélnek, valamint az irodátokat és a szervezéseteket is.

Aki tényleg külföldi tanulást tervez és egy meghatározott összeg áll rendelkezésre, biztos vagyok benne, hogy neki is megtaláljátok a legjobb programot. Én köszönök mindent és a további sok sikert kívánok neked Edina! Rita”


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!