Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

V. DÁNIEL (24)

V. DÁNIEL, 23 ÉVES

BRISBANE, AUSZTRÁLIA - NYELVTANFOLYAM

 

"A testvérem kint él Brisbane-be, ezért nem is volt kérdés, hogy ebbe a városba keresünk angol nyelviskolát részemre. A StudyTime irodához kint élő testvérem irányított a nyelviskola, nyelvtanfolyam és a vízum leszervezése végett. Neki ebben nincs gyakorlata, így mindenképpen azt javasolta, hogy beszéljek az irodával, és keressem Kötél Edinát. Emailben, telefonon átbeszéltük az elképzeléseket, kiválasztottam a nyelviskolát, majd Edina összeállította a vízumkérelmet és izgalmakkal teli elindultam Ausztráliába. Lassan 6 hete vagyok Brisbane-ben és most már magabiztosabban tudok nyilatkozni.

Rögtön azzal kezdem, hogy nagyon elégedett vagyok a nyelviskola színvonalával, sokkal egyszerűbb megérteni a nyelvtant, mint otthon! Persze ez tanárfüggő is, ki mennyire tartja izgalmasan az órát, de nekem egyenlőre nincs okom panaszra. Mivel nyelvtudásom alapfok felett van valamivel, így féltem, hogy nem fogom az órán megérteni a tanárt és le fogok maradni, de érzem, hogy hétről hétre jobban kihallom a szavakat és bátrabban beszélek is.

A munkakeresés nem volt egyszerű, sok helyen jártam mire az első munkahely összejött és akkor már több mint 4 hete kint voltam, de nem adtam fel és egy kifőzdénél tudtam kezdeni egyenlőre, ami ugyan nem álmaim munkahelye, de jobb, mint a semmi és van fizetésem is. Az elsőmunkahely és az első fizetés nagyon fontos, de ahogy fejlődik az angolom biztosan keresek majd jobb munkát magasabb órabérért.

Mindent köszönök, jól érzem magam és várom az ausztrál nyarat! Nagyon elégedett vagyok a nyelviskola színvonalával, sokkal egyszerűbb megérteni a nyelvtant, mint otthon!


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!