Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

TIMEA - Málta

N. Tímea (29 éves)

„Szia Tünde,

Szeretném utólag is megköszönni a remek szervezést és rengeteg hasznos tippet amit az utazás előtt adtál. Nagyon nagyon jól sikerült ez a 10 hetem, az angolom sokat fejlődött, az iskola után a strandot élveztem, úgyhogy nekem ez egy remek tanulós, nyaralós 2018-as nyár volt.

Hogy a nyelviskoláról írjak pár szót. A tanítás délután fél 3 körül véget ért mindennap de azután is szinte minden napra voltak programok szervezve, amin részt lehetett venni. Mentünk kajakozni, volt hajós buli és városnézős séta. Az órákon nem mindig beszéltünk, sok volt a páros feladat amit nem nagyon szerettem, de többnyire olyan csoporttárs mellé ültem, aki beszédesebb volt és így jó volt. Szerettem a rengeteg fénymásolt rövid storykat amiket a tanárok hoztak be, mindenféle témáról volt szó és szembesültem azzal, hogy mit jelent  a „középfokú” nyelvtudásom. Hát, el tudtam mondani amit szerettem volna, de közel sem olyan szépen és részletesen, mint ahogy magyarul mondtam volna. Eleinte ezeken jól felhúztam magam, de az utolsó 3-4 hétben már azt vettem észre, könnyebben jönnek a gondolatok és nem görcsöltem úgy rá. Az angolom érezhetően fejlődött, magabiztosabban beszélek, de van azért még mit csiszolnom, nem adom fel.

Máltán a szállás nagyon drága és szinte lehetlen 2-3 hónapra olcsón lakást bérelni. Az iskolai diákszálláson maradtam végig,  2 ágyas szobában, ami semmi luxus, alapfelszereltség de így benne voltam a havi 650 eurós keretembe. Egy francia lány volt a szobatársam 1 hónapig, majd jött egy spanyol lány, akivel azóta is tartom a kapcsolatot és úgy összebarátkoztam vele, hogy tavasszal megyek hozzá Madridba és lehet Decemberbe pedig ő jön hozzám Budapestre.

Facebookon nem vagyok nagyon jelen, inkább Instán de csatoltan küldök egy „tipikus” képet, amiért Máltát választottam. Imádom a tengert, a mediterrán életérzést, így töltöttem napjaim nagy részét a kintlét alatt! További jó  munkát kívánok Nektek és jelentkezem jövő nyáron is ha kitaláltam mit szeretnék majd. Köszönök mindent! Tímea”


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!