Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

N. LILIÁNA – SYDNEY, LANGPORTS

N. LILIÁNA (23)

 

SYDNEY, AUSZTRÁLIA- NYELVTANFOLYAM

 

2 hónapja vagyok Sydneyben és angol nyelvtanfolyamra járok. Imádom a várost, tetszik a nyelvtanfolyam és teljesen elvarázsol az óceán. Amikor tavasszal felkerestem a StudyTime irodát, akkor nem tudtam, hogy melyik országba mennék legszívesebben, csak annyit tudtam, hogy ősztől indulnék és olyan hely legyen, ahol nyelvtudásom biztosan fejlődik. A cégnél Edina foglalkozik a vízumokkal, így leültünk és átbeszéltük, hogy anyagilag a keretembe mi fér bele.

Amerika, Kanada, Ausztrália vagy éppen Új-Zéland. Mindent átbeszéltünk és nekem Ausztália az első átbeszélés után már nagyon szimpatikus volt, így kértem egy újabb időpontot és akkor már a helyszínt és nyelviskolákat beszéltük át. Mindenképpen olyan nyelvtanfolyamot akartam, ahol felsőfok után is van hova fejlődnőm mert célom a külföldi mesterképzéshez az IELTS 7.0 -7.5 szint.

Nagyon megfogott a Langports nyelviskola programja, így ezt az iskolát választottam. A nyelvtanárok profik, heti számonkérés van, mérik a fejlődésem és nem utolsó sorban nagyon jó fejek a csoporttársaim.

Küldök egy sulis képet. Az elmúlt hetek után már magabiztosan állítom, mivel aktívan tanulom és használom is az angolt, így márciusra gond nélkül el tudom érni a tervezett nyelvvizsgát. Örülök, hogy megtaláltam a StudyTime irodát és a sok-sok lehetőséget mérlegelve Sydney mellett döntöttem. Edinának külön köszönöm a türelmét, mert az ügyintézés alatt rengeteg kérdésem volt hozzá.

Az ember azért megnézi, mit kap közel 1 millió forintos tandíjért, biztos jó-e a nyelviskola és egyéb dilemmák amikkel mindig zargattam. Egy nagyon jól felkészült ügyintéző, aki profin és napok alatt elintézte az ausztrál tanuló vízumom, így minden zökkenőmentesen ment. Csak ajánlani tudom mindenkinek a StudyTime irodát, aki nem tudja hova foglaljon angol nyelvtanfolyamot!

 

És köszönök mindent!

 


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!