Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Továbbtanulás külföldön

A globális járványügyi helyzet miatt rengeteg országban beutazási korlátozás lépett életbe, ami miatt mindenkit óvatosságra intünk.

A helyzet napról napra változik, partnereinkkel azonban a kapcsolattartás folyamatos és naprakész információkkal látják el irodánkat. Bárki aki külföldi továbbtanulást, nyelvtanfolyamot tervez nyárra vagy nyártól, lépjen velünk kapcsolatba nyugodtan tervei egyeztetése céljából. 

A személyre szabott konzultációk 2020. március és április folyamán kizárolag ONLINE foglalhatók, irodánkban személyes ügyfélfogadás ezen időszakban szünetel. Irodánk működése azonban nem állt le, csak átalakult és home office formájában tartjuk Veletek pár hétig a kapcsolatot. 

Személyre szabott külföldi továbbtanulási konzultációk folyamatosan foglalhatók, kérjük az űrlap kitöltésével jelezzétek kérdéseiteket, melyre emailben küldünk visszaigzolást a további lépéseket illetően.

Mindenkinek vírusmentes napokat kívánunk, vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra, hogy mielőbb véget érjenek a korlátozások! 

Jelentkezés

a 2020. tavaszkor kezdődő
című eseményre
Részvételi díj:

01 | Jelentkező neve*

02 | E-mail címe*

03 | Telefonszáma*

04 | Hányan kívánnak részt venni?

05 | Megjegyzés

Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!