Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Study in Canada

Kanadán gondolkodsz? Ha igen, akkor csatlakozz a webináriumhoz! Kanada egyre kedveltebb célország és a kormányzat jelenlegi bevándorlási politikájának köszönhetően egyre több nemzetközi diák választja tanulmányai helyszínéül. 

Továbbtanulási workshop mindazoknak, akik kanadai továbbtanuláson gondolkodnak. A partner intézmények a jelentkezéseket 2020 októbertől folyamatosan fogadják már a 2021 tavaszi és őszi szemeszterekre. Irodánk több intézmény jelentkezési központja itt Budapesten.

A tájékoztatót Kötél Edina tartja aki egy 50 perces interaktív workshop keretében mutatja be a különböző szaktanfolyamokat, jelentkezési feltételeket, tandíjakat, valamint szó esik a tanulmányokra épülő 3 éves munkavállalásról is.

 

Minden érdeklődőt kérünk, hogy részvételi szándékát az alábbi linken erősítse meg, hogy a webináriumhoz hozzáférést tudjunk biztosítani. Ha nem tudsz csatlakozni a webináriumhoz, maradj velünk kapcsolatban továbbra is és kövesd híreinket a Hello Kanada facebook oldalunkon: 

https://www.facebook.com/hellokanada/

Jelentkezés

a 2020. okt. 14. - 17.00 órakor kezdődő
Study in Canada című eseményre
Részvételi díj: nincs

01 | Jelentkező neve*

02 | E-mail címe*

03 | Telefonszáma*

04 | Hányan kívánnak részt venni?

05 | Megjegyzés

Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!