Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Kristóf - Ottawa, Kanada

N. Kristóf (17 éves)

„Kedves Olvasó,

Én úgy kerültem kapcsolatba a StudyTime irodával, hogy angol tanfolyamot kerestünk Ottawába mert rokonaink élnek ott. A kinti rokonok is körbe néztek, találtak is egy nyelviskolát de ők jelezték, hogy van partnerük Budapesten, menjenek be ott az otthoniak és ők mindenben a segítségünkre lesznek majd, főleg ha tanuló vízumot kell intézni mert ők abba egyáltalán nem tudnak segíteni.

Ez így is lett, még októberben felhívtam a StudyTime irodát és elmondtam mit szeretnénk. Az én ügyemet  Edina intézte, aki  jelezte, hogy az angol tanfolyamot 40%-kal olcsóbban le tudjuk itthonról foglalni és ha nem akarok 6 hónapot maradni, akkor vízumra sincs szükség. Ez nagyon nagyon jó hír volt mert így több zsebpénzzel indultam a 8 hetes tanfolyamra. Konkrétan minden héten megmaradt 155 dollár, ami 1240 dollár zsebpénz volt nekem.

A következő speciális kérésünk az volt, hogy a téli szünet előtt és után tudok kint lenni, tehát így tanulnék. Ez sem okozott problémát mert minden hétfőn indult angol csoport az iskolában az én szintemen. November végén ki is érkeztem és most 2019. január végén fejezem be a tanfolyamot. 

A nyelviskoláról jókat tudok mondani, szerettem ott lenni és egy életre szóló élmény nekem. Sok osztálytársam volt Mexikóból, Kolumbiából, én voltam csak európai. Szereztem 3 új barátot dél-amerikából. Hatan voltunk egy osztályban, a tanár sokat kérdezgetett és csináltunk párban is feladatokat. Nekem nagyon tetszett, hogy nem annyira nyelvtani szabályok magolásával teltek az órák, hanem voltak nyelvtani tesztek de sokkal több volt a csoportos feladat.  Középfok 5-ös szinten kezdtem és 6-os szinten végeztem. A tanfolyam végére azt éreztem, hogy könnyebben beszélek és nagyon fontos, hogy el merem bonyolultabban is mondani amit szeretnék.  A szüleimmel azért döntöttünk úgy, hogy most télen be kell húzzak az angolba mert tavasszal középfokú vizsgát kell tennem és azt hiszem ezek után nem lesz gond a középfokú nyelvvizsga majd. Nekem 2 hónap angol tanfolyam nagyon sokat segített és most már bármilyen helyzetben meg merek szólalni majd.

Köszönök minden segítséget, tippet és Ottawát nagyon ajánlom mindenkinek. Csatoltan küldök pár képet amit megoszthattok és a beszámolóm mellé kitehetitek az oldalra.  Kristóf”


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!