Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Zsófi - Gold Coast, Ausztrália

P. Zsófia (22 éves)

Zsófi első bejelentkező emailje a következő tárgymezővel jött:

„Fantasztikus hely Ausztrália"

Kedves Edina, 

Elnézést, hogy csak most írok neked de ez a hely valami fantasztikus. Épségben és egészben megérkeztem, nem volt semmi kellemetlenség az utazás alatt. A buszos transzfer is nagyon jó. A buszsofőr előre felhívta a családot, hogy nemsokára ott leszünk. Aranyos volt nagyon.

A család nagyszerű. Nagyon kedvesek velem és jól érzem náluk magam. Tegnap megmutatták, hogy hol tudok vásárolni SIM kártyát és telefont. Kérdezgettek és beszélgettünk már egy kicsit, ami nekem azért nehezen megy de lassan mindig elismételik, ha nem értem elsőre. Sokat tanulok tőlük. 

Tegnap elmentem megnézni a partot és a környéket. Szóval összeségében jól telik itt az időm és alig várom, hogy az iskolát elkezdjem. Az időeltolódással sem volt problémám, csak az első nap 3 órakor keltem fel :) viszont ma reggelre már teljesen belerázodtam. 

Üdvözlettel,

Zsófi

Majd a folytatás email:

Szia Edina,

Szeretnék a családnál maradni egyenlőre. Minimum még 2 hónapot biztosan mert nagyon jól érzem magam náluk. Tudnál benne segíteni? Hogy intézzük?

Ma kipróbáltam a vonatot és a buszt. Elképesztő milyen könnyű. Elmentem a Burleigh Head National park-ba. Az egyik járda mellett volt egy nagy gyík ami a frászt hozta rám. :)

Okés küldök képeket majd neked. Most ez a kép a Facebookon a profilképem.Ezt már itt csináltam.

Üdvözlettel 

Zsófi 

Jelenleg itt tartunk. Megkezdődött az iskola email:

Szia Edina, 

Tegnap volt az első tanítási nap. Összesen 6-an vagyunk egy csoportba. Mindenki más nemzetiségű. 5-en vagyunk újak, akik a héten kezdtünk. Úgy vettem észre a csoportunk máris összetartó. A tanár úr is nagyon kedves. A szintfelmérőn B2-be kerültem. 

A szállást megbeszéltem személyesen Rafael-el. Míg az iskola tanulója leszek addig a családnál maradok mert nincs nagyon hely a diákszállón. Van hogy 1-2 hónapig lenne, de aztán megint nincs. Úgy voltam vele hogy mennék is meg nem is, úgyhogy nem variálok. 

Írok majd még pár hét múlva is, most élvezem a nyarat és a jó időt. Nagyon nagyon jó, hogy Gold Coastot választottam.

Szép napot,

Zsófi”


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!