Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Továbbtanulás külföldön

Cégünk 2015 óta számos külföldi felsőoktatási intézmény partnere lett, így holland és angliai továbbtanulás esetén a teljes jelentkezési folyamatban segítséget nyújtunk. Több mint 15 külföldi egyetem képviseletét látjuk el Magyarországon. Irodánk azon diákok jelentkezését várja, akik külföldön szeretnének tanulni és segítségre van szükségük az intézmény, szakirány, valamint a felvételi eljárásokkal kapcsolatban.

Kollégáink rendszeres, tematikus "Továbbtanulás Angliában" vagy "Továbbtanulás Hollandiában" tájékoztató előadásokat tartanak diákoknak, hallgatóknak és minden tanulni vágyónak, akik érdeklődnek a külföldi egyetemek által kínált képzési lehetőségekről. Előadásaink irodánkban, előre meghirdetett időpontokban tartjuk. Jelentkezni a Főoldalon az Eseménynaptár résznél lehet. 

Csapatuk eredményei magukért beszélnek, az elmúlt években jelentkezőink 98%-a sikeresen felvételt nyert a kiválasztott külföldi egyetemre.

Kapcsolatfelvétel e-mailben vagy egy előre egyeztett időpontban személyesen is lehetséges budapesti irodánkban. 

Email: info@studytime.hu

Tel: 06 1 299 0051 vagy 06 30 650 5677

StudyTime iroda címe: 
1115 Budapest, Bartók Béla út 86. Mfsz/2.

 

 

 

 


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!