Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak
 

NYELVTANULÁS MÁLTÁN

Válasszon várost:

MEGNÉZ

A XXI. század kétség kívül a haladás és fejlődés kora a tudományok területén, de az oktatáskutatók szerint is jelentősek lehetnek a változások, hiszen a legutóbbi törekvések szerint a jövőben, az európai polgároknak két idegen nyelvet nemcsak ismernie, hanem használnia is kell majd.

Az angol anyanyelvű, ún. "native-speaking" országokban számtalan nyelviskolát indítottak az utóbbi évtizedekben, felismerve az angol, mint világnyelv tanulása-tanítása által nyújtott lehetőségeket. Ez alól Málta sem kivétel, pontosabban mind a három szigetet egyesítő szigetcsoport is az egyik célpontjává vált a nyelvtanulási turizmusnak, melyet a világ minden részéről érkező diákok szép számmal igénybe is vesznek.

A rengeteg egymással rivalizáló, vegyesen is összekombinálható kurzusokat ajánló nyelviskolák közül azonban nehéz kiválasztani a megbízható, legjobb szolgáltatást a diák számára legmegfelelőbb áron kínáló intézményeket. A magasan képzett tanárok,újépítésű, modern, felszerelt iskolák, a hatásos oktatási módszerek minden korosztályt vonzanak az amúgy is gyönyörű és nyüzsgő mediterrán szigetre.

A StudyTime olyan nyelviskolák képviseletét látja el,melyekben diákjaink igényüknek megfelelően, megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb oktatási konstrukciót hosszabb és rövidebb távra egyaránt. A képviselt oktatási intézmények oktatási színvonala és árai közötti különbségek azonban jelentősek is lehetnek.

A máltai angol nyelvtanfolyamokhoz heti rendszerességgel lehet csatlakozni, de előtte azonban nem árt tájékozódni egy kicsit. Az iskola kiválasztásánál vedd igénybe a StudyTime Málta referensének segítségét és véleményét: tunde.simon@studytime.hu

Néhány jótanács a szervezés megkezdéséhez:

MINŐSÉG

Használható nyelvtudást csakis szakképzett oktatóktól szerezhetsz, ezért olyan nyelviskolát keress, ahol módszertanilag is képzett tanárok oktatnak. A nyelviskola kiválasztásánál érdemes még azt is megvizsgálni, hogy milyen alternatív segítséget tudnak biztosítani a nyelvoktatás terén. Pl. folyamatosan frissülő, jól felszerelt iskolai könyvtár, ahol sokféle tananyag áll rendelkezésre. A kiváló minőséget képviselő iskoláinkat az iskolaválasztás menüpontban külön jeleztük.

RUGALMASSÁG

Az iskolai szintfelmérésnek kulcsfontosságú szerepe van. Mind az írásbeli, mind a szóbeli tudást, egy minőséget képviselő intézményben, a beiratkozáskor felmérik. Ha úgy érzed, hogy nem a megfelelő csoportba kerültél, legyen lehetőséged jelezni és rugalmasan kezelni az ilyen eseteket az iskolán belül.

ÁR ÉS ÉRTÉKARÁNY

Sokan úgy gondolják, hogy minél drágább egy iskola, annál jobb is. Ez azonban sajnos nem minden esetben igaz. Irodánkban folyamatos akciók keretében tudunk kedvező árakon, kiváló minőséget képviselő iskolákat ajánlani. Ahhoz, azonban hogy a személyre szabott oktatási konstrukciót megtervezzük, az iskola és a kurzus kiválasztásnál mindig figyelembe kell vennünk néhány néhány háttér információt is, melyhez elengedhetetlen a személyes konzultáció irodánkban.

CÉLKITŰZÉS ÉS MOTIVÁCIÓ

Mindig tűzzél ki rövid- és hosszú távú célokat magad elé, legyen kialakított elképzelésed, mikorra kell megszerezned egy bizonyos tudásszintet. Fontos a tudásnak, életkornak és érdeklődésnek megfelelő tankönyv és tanmenet kiválasztása, melyet érdemes testre szabott tananyaggal kiegészíteni.

A motiváció is rendkívül fontos. Mindig jusson eszedbe, hogy miért tanulod az adott nyelvet, képzelj el egy olyan szituációt, melyben sikeresen használod a már meg-szerzett nyelvtudását. Óráról órára vigyél magaddal kérdéseket, melyek saját érdeklődési körödből szár-maznak, ez jó alapja lehet egy órai párbeszédnek is.
 

 

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!