S. Beatrix (33)

„Március elején érkeztem Brisbanebe, egy 6 hónapos nyelvtanfolyamra, alapszintű angol nyelvtudással. Az első napokban rögtön megtudtam, hogy egyedüli magyar diák vagyok jelenleg az iskolában, szóval tényleg magamra vagyok utalva és össze kell szednem minden nyelvtudásom és elmondani amit akarok. "...
TOVÁBB

Viktória (21)

„4 hetet töltöttem Toronto-ban nyelvtanulással. Számomra nem volt kérdés, hogy hova menjek fejleszteni az angolomat. Imádom ezt a várost, imádom Kanadát. Persze volt bennem egy kisebb-nagyobb félelem, hogy vajon milyen lesz a család vagy az iskola, fog-e tetszeni, minden rendben lesz-e."...
TOVÁBB

M. Éva (32)

Szia Tünde, Bejelentkezem New Yorkból, lassan lejár a 6 hetem a nyelviskolában és gondoltam most már itt az ideje, hogy írjak pár mondatot nektek. Nagyon jól érzem magam, örülök, hogy a 30 pluszos csoportot választottam, nagyon jó kis csapat jött össze.
TOVÁBB

N. Liliána (23)

2 hónapja vagyok Sydneyben és angol nyelvtanfolyamra járok. Imádom a várost, tetszik a nyelvtanfolyam és teljesen elvarázsol az óceán. Amikor tavasszal felkerestem a StudyTime irodát, akkor nem tudtam, hogy melyik országba mennék legszívesebben, csak annyit tudtam, hogy ősztől indulnék és olyan hely legyen, ahol nyelvtudásom biztosan fejlődik. A cégnél Edina foglalkozik a vízumokkal, így leültünk és átbeszéltük, hogy anyagilag a keretembe mi fér bele. Amerika, Kanada, Ausztrália vagy éppen Új-Zéland.
TOVÁBB

R. Ildikó (36)

Amit nagyon nagyon hasznosnak találok az egészben és ez otthon nem menne, hogy megtanultuk a hasonló jelentésű szavak közötti árnyalatnyi eltéréseket, kifejezéseket, idiomákat és nemcsak angolt, hanem az üzleti fogásokat is tanultunk. „Elective” tantárgynak a „vocabulary-t”, azaz a szókincs fejlesztést választottam, ami szintén nagyon hasznos volt, mert rendszerezve tanultuk a szavakat és így számomra könnyebb volt memorizálni.
TOVÁBB

K. Gábor (32) és K. Szilvia (33)

Már 1 hete itt vagyunk a kinti kollégátoknál Melbourne-ben és nagyon jól érezzük magunkat. Sőt, tegnap mivel végre nagyon szép idő volt, elmentünk a tengerpartra itt Beaumaris-nál bbq partizni. A kollégátok sajnos nem jött velünk, mert nagyon tanul, nemsokára indul haza és még elég sok dolgozatot kell beadnia, de mi nagyon jól éreztük magunkat.
TOVÁBB

B. Márk (17)

Vancouverben voltam 3 hónapot május végétől augusztus közepéig és úgy érzem, ez az utazás egy meghatározó pontja volt az életemnek. Egy kicsit belekóstoltam, milyen felnőttnek lenni...
TOVÁBB

A. Nikolett (19)

A nyelviskolában színvonalas és komoly munka folyt, melynek minden napját élveztük. Bátran kijelenthetem, hogy életem egyik legfantasztikusabb két hetét töltöttem a varázslatos hangulatú és segítőkész emberekkel teli csodálatos Londonban.
TOVÁBB

B. Zsuzsa (28)

Az interneten találtam a StudyTime ügynökséget majd telefonáltam és kértem egy időpontot személyes találkozóra, ahova apukámmal érkeztem, mert ő is tudni akart mindent. Edina a cég kanadai ügyintézője nagyon részletesen elmagyarázta, hogyan épül fel a program és mire van szükség a vízum intézéséhez. Nagyon sok kérdést tettünk fel az oktatással, szállással, vízummal kapcsolatosan, rengeteg információt kaptunk abban a 2 órában és a találkozót úgy zártuk, hogy akkor mi a következő lépés, ha indulni szeretnék 2 hónapon belül.
TOVÁBB

V. Dániel (24)

A testvérem kint él Brisbane-be, ezért nem is volt kérdés, hogy ebbe a városba keresünk angol nyelviskolát részemre. A StudyTime irodához kint élő testvérem irányított a nyelviskola, nyelvtanfolyam és a vízum leszervezése végett. Neki ebben nincs gyakorlata, így mindenképpen azt javasolta, hogy beszéljek az irodával, és keressem Kötél Edinát. Emailben, telefonon átbeszéltük az elképzeléseket, kiválasztottam a nyelviskolát, majd Edina összeállította a vízumkérelmet és izgalmakkal teli elindultam Ausztráliába.
TOVÁBB