Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu


15február
2015

2015. február 15. - vasárnap

EUCATIO 2015

2015-ös év első kiállítása a 3 napos Educatio kiállítás volt, ahol ismét rengetegen megálltatok standunknál és tettétek fel kérdéseiteket a külföldi tanulással kapcsolatosan. Az idén is a legtöbben a kanadai és ausztrál „Work and Study” programokról kérdeztek, ezek iránt érdeklődtek a legtöbben. És akkor még egyszer azoknak, akik „nem európai” tanulmányokat terveznek. Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon van lehetőség a tanulmányok melletti munkavállalásra, ezért arra gondoltunk, hogy bemutatjuk a munkavállalást egy-egy országra vonatkozóan.

Kezdjük is azzal az országgal, ahova a legszívesebben menne tanulni az érdeklődők többsége, és ez nem más, mint a déli féltekén Ausztrália.

Munkavállalás Ausztráliában – diákmunkák

A kérdések között szinte mindennap elhangzott, hogy „Hogyan lehet Ausztráliában munkát vállalni?”.

Ennek jelenleg 2 legegyszerűbb módja van, az egyik a hivatalos „Munkavállalói vízum” Work Visa, azaz van egy fogadó ausztrál cég, aki alkalmaz.

Másik módja, a munkavállalás a tanulmányok mellett, azaz a hivatalos „Tanuló vízum” engedélyezi az országban tanuló nemzetközi diákoknak a munkavállalást 2 hetes blokkban 40 órára. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy hetente 20 órát vállalhatsz átlagosan. Ez egy remek lehetőség és szinte minden Ausztráliában tanuló diákunk él is ezzel a lehetőséggel, hogy kinti megélhetési költségeit mérsékelni tudja. Diákjaink a kapcsolat fenntartása nem okoz különösebb problémát, így biztosan állítjuk, hogy a legtöbb diák a vendéglátás területén, helyi kávézókban, éttermekben vagy éppen kis kifőzdékben, szendvics „shopokban” dolgozik. És hogyan találják meg első munkahelyüket, mennyit keresnek, figyeljétek Blogunkat, írunk erről is!

Megosztom
Rólunk

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.



Kategóriák


Galéria

Népszerű címkék

EseménynaptárTovábbi események >>

Jelenleg nincs megjeleníthető esemény, friss információkért kérjük kövesse oldalunkat!



1115 Budapest Bartók Béla út 86. Mfsz/2.

Tel: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!