Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Rólunk

StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára. Stabilitásunkat és szakértelmünket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az elmúlt években több száz diák külföldi tanulásának leszervezését intézte irodánk.

KÖTÉL ED​INA

Vízum ügyintézés - Ausztrália, Kanada, Amerika 

Angol-német szakos nyelvtanárként végzett Szegeden, majd 2 évvel később Sydney-ben posztgraduális képzés keretében szerzett diplomát, Nemzetközi Marketing szakirányon. 3 évet élt és tanult Ausztráliában, saját tapasztalattal rendelkezik a kinti diákéletről. Képzett nyelvtanárként 2003 és 2006 között a Dover nyelviskola kihelyezett céges tanfolyamain tanított üzleti angolt. A kommunikációs nyelvtanítás módszerének elkötelezett híve. Szakterülete a nyelvtanulás hatékonyságának növelése, oktatásmenedzsment és az oktatási szolgáltatások marketingje Magyarországon. A StudyTime alapítójaként, valamint többségi tulajdonosaként az ausztrál és kanadai tanulási lehetőségek referense. Rendszeresen részt vesz különböző külföldi oktatási továbbképzéseken, így naprakész ismeretekkel rendelkezik egy-egy ország vízumszabályzatairól.  Elérhetősége: edina.kotel@studytime.hu 


SIMON TÜNDE

Európai programok - Anglia, Írország, Málta referens 

Igazgatás-ügyviteli, pénzügyi, számviteli ügyintézői végzettséggel kapcsolatos területen dolgozott közel 6 évet. Személyügyi szervezői diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte 2001-ben, majd nyelv-tanulás céljából két és fél évet töltött Angliában tanulással, munkával. Hazatérve, tanári tapasztalatait egy budapesti nyelviskolában szerezte, majd 2005 szeptemberében csatlakozott a StudyTime csapatához, és főállásban az angliai, írországi és máltai tanulási lehetőségek referense lett. Személyes tapasztalatait átadva igyekszik személyre szabott tanulási programokat összeállítani. 

Elérhetősége: tunde.simon@studytime.hu

MIÉRT VÁLASZTANAK MINKET AZ ÜGYFELEK?

  • Mert több száz sikeres vízumot intéztünk már!
  • Mert meghallgatjuk ügyfeleinket, fontos számunkra a jelentkező elképzelése.
  • Mert lelkiismeretes és segítőkész csapatunk mindenben segít.
  • Mert igény esetén biztosítjuk a részletfizetést.
  • Mert szolgáltatásunk része az ingyenes repülőjegy ügyintézés és szállásszervezés.
  • Mert Sydneyben élő kollégánk mindben segítséget nyújt érkezés után diákjainknak.

ISMERJEN MEG MINKET!

Tanácsadóink maguk is angol anyanyelvű országok egyetemein végzett szakemberek, akik a nemzetközi oktatási rendszerek és a hazai karrier elvárások ismeretében segítenek jelentkezőinknek. Fiatal, lelkes oktatási-konzultációs csapatunk minden tagja külföldi munka vagy nyelvtanulási tapasztalattal rendelkezik, biztosítva ezzel hozzáértésünket és rátermettségünket a tanulni vágyók részére.

Cégünk számos angliai, ausztrál és kanadai nyelviskola és oktatási intézmény magyarországi képviseletét látja el, biztosítva ezzel mindenki számára a legmegfelelőbb tanulási, ill. munkavállalási lehetőség megtalálását. Naprakész ismeretekkel rendelkezünk az egyes országok oktatási rendszeréről, azok aktuális változásairól és a használt nyelvoktatási módszerekről. Minőség ellenőrzés céljából személyesen is ellátogatunk partner-iskoláinkhoz. Mivel fő profilunk az oktatásszervezés és oktatáskutatás, ezért nem a repülőjegy mellé adjuk a kurzust, hanem a tanulási célok mellé rendeljük egyéb szolgáltatásainkat.

CÉLJAINK

Oktatási-konzultációs csapatunk célja a kiemelkedő minőségű, ám elérhető költségű külföldi oktatási-tanulási programok megszervezése, közvetítése hazai és más országokból érkező tanulni vágyók részére. A tanácsadás nálunk teljes körű szolgáltatást takar: a tanulási célok meghatározásától, az oktatási terv elkészítésén keresztül, a szállás és más szükséges feltételek elrendezéséig, és az oktatási intézményekkel való, a tanulási feladat eléréséhez szükséges - közös együttműködésen alapuló - ellenőrzésig tart.

Az egyéni programjaink kivitelezése mellett foglalkozunk olyan rövid és hosszú távú oktatáspolitikai tervek készítésével cégek és vállalatok számára, melyek profitorientált intézményként figyelembe veszik a munka-társak tudásának és készségeinek, képességeinek fejlesztéséhez adott anyagi hátterét, valamint a személyek egyéni felkészültségéhez szabott képzésekből származó közösségi, intézményi hasznot. Lehetőség adódik a fenti céloktól eltérő, más típusú képzések megszervezésére is, külföldi tanulmányutak intézésére és honi nyelvtanárok nyelvfejlesztő angliai tanárképzési programjainak kialakítására.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A StudyTime tanácsadói arra törekszenek, hogy személyre szabott minőségi oktatási konstrukciót kínáljanak fel ügyfeleink részére. Ehhez az elképzelt tanulási cél mellett ismernünk kell a konstrukciók kialakításához nélkülözhetetlen személyes, anyagi és technikai háttérrel kapcsolatos információkat is. A folyamatos kapcsolattartás során hozzásegítjük a jelentkezőket ahhoz, hogy számukra a legoptimálisabb döntést hozzák meg jövőbeni tanulásukat illetően.


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!