Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak
 

NYELVTANULÁS ÚJ-ZÉLANDON

Válasszon várost:

MEGNÉZ

Az angol tanulás mindenhol drágább, mint a népszerű üzleti, vendéglátóipari vagy számítástechnikai kurzusok. Sokan úgy gondolják, minél drágább egy iskola, annál jobb. Ez azonban nem mindig igaz. Irodánkban folyamatos akciók keretében tudunk kedvező árakon iskolákat ajánlani. Érdemes körbe nézni.

TANULÁS ÚJ-ZÉLANDON

A nyelvoktatás, mint minden más országban itt is a kormány által szigorúan felügyelt szektorok közé tartozik, ezért a "College" és "Institute" típusú intézményeknek nemcsak regisztráltnak kell lenniük, hanem szigorúan meg kell felelniük a kormány által megszabott előírásoknak is.

Ezek az intézkedések először talán túl szigorúnak tűnnek, de elsősorban azok érdekeit védik, akik a magánszemélyek által vezetett nyelviskolákat választják a tanulmányok helyszínéül. Amennyiben angol nyelvtanulás céljából érkezel Új - Zélandra, néhány dologban érdemes segítséget kérni, mielőtt elindulsz.

A StudyTime több szempont alapján kiválasztott nyelviskolákkal áll kapcsolatban, amelyekben rengeteg nemzetközi diák tanul különböző konstrukciókban. A választott iskolák oktatási színvonala és árai közötti különbségek jelentősek is lehetnek, és az iskola kiválasztásánál néhány fontos dolgot feltétlen figyelembe kell venni:

  • leginkább arra kell ügyelni, hogy olyan iskolát NE válassz, ahol túl sok magyar diák tanul, mert így velük természetesen magyarul kommunikálsz, és ez tönkre teszi az egész nyelvtanulási folyamatot,

  • szintén NE válassz olyan iskolát sem, ahol túl sok ázsiai tanul, mert az meg nagyban lelassítja a nyelvtanulás folyamatát.

Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni. Az első nap egy szintfelmérő teszttel kezdődik, ami alapján megtörténik a csoportbeosztás, majd azt általában az orientáció követi. A kurzusok időtartama 1-től akár 52 hétig is terjedhet, szabadon választható.

 

A KIUTAZÁS ÉS A TANULÁS CÉLJA

  • Mit szeretne a diák megtanulni, tudni a tanfolyam végére?

  • Milyen készségek és képességek elsajátítása nélkülözhetetlen számára a jövőben?

  • Mekkora összeget tud a nyelvtanulásra fordítani?

  • Akar-e munkát vállalni az iskola mellett?

  • A fővárosi, nagyvárosi forgatag vagy a vidéki élet nyújt ideális hátteret a kinti tanulmányokhoz?

Az iskola kiválasztásánál vedd igénybe a StudyTime új-zélandi referensének segítségét és

véleményét: edina.kotel@studytime.hu


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!