Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 


KÜLFÖLDI NYELVTANULÁS 8-17 ÉVESEKNEK

Keressen ajánlataink közt:

MEHET

2020. nyárra pályázható 9. és 11. osztályos nappali tagozatos diákoknak, szülőknek, valamint tanároknak irodánk programválasztási segítséget nyújt. A TEMPUS által finanszírozott külföldi nyelvtanulási program iránt érdeklődők  az általános információt lentebb találják.

További részletek, kapcsolatfelvétel:

info@studytime. hu vagy a 1/229-0051 telefonszámunkon!

​JUNIOR PROGRAMOK

Az általunk képviselt külföldi nyelviskolák junior és teenager programjait azon diákok számára ajánljuk, akik anyanyelvi környezetben szeretnék fejleszteni meglévő nyelvi tudásukat. Az iskolák, helyi minőségbiztosítási szervezetek által akkreditáltak vagy e szervezetek tagjai. A weboldalunkon szereplő programok egyéniek, csoportos kiutazáshoz kérjék oktatási referenseink ajánlatát. Tapasztalataink alapján a részvételt minimum 2 hétre, maximum 4 hétre javasoljuk.

KIUTAZÁS

Partner repülőjegy irodánkon keresztül vagy egyénileg történik. A helyszínhez legközelebbi repülőtér és járat kiválasztásában segítünk. Az iskolai repülőtéri transzfer kötelező, melynek ára a helyszín és a repülőtér távolsága miatt eltérő.

OKTATÁS

Általában hétfőtől péntekig napi 4 órában 9:00-12:30-ig vagy váltott órarend szerint délután, képzett anyanyelvi tanárok részvételével.

ÁRAK TARTALMAZZÁK

  • 20 tanóra/hét nyelvoktatás 
  • szállás teljes vagy félpanziós ellátással
  • szervezett és felügyelt kirándulások
  • napi szabadidős programok

SZÁLLÁS

Helyszíntől függően háromféle szálláslehetőség közül választhatnak a résztvevők. Családnál: egy-, két- vagy háromágyas szobában. Az utazási távolság a szállás és az iskola között maximum 30 perc. Kollégiumban: ebben az esetben a nyelviskolák a nyári időszakra gyönyörű környezetben lévő magániskolákat, egyetemi kollégiumokat bérelnek. Az utazási távolság a szállás és az iskola között maximum 30 perc. Kampuszon: helyben történik az oktatás, a szabadidős programokon történő részvétel és a szállás is.

FOGLALÁS

Javasoljuk több hónappal a kiutazás előtt a téli, tavaszi hónapokban, mivel a csoportlétszámok limitáltak, így a  helyek gyorsan betelnek. Akik a TEMPUS programon keresztül pályáznak, kérjük 2020. január végén, február elején mindenképpen vegyék már fel irodánkkal a kapcsolatot és érdeklődjenek a nyári táborok részleteiről.

BIZTOSÍTÁS

A lakóhely szerinti illetékes Egészségbiztosítási Igazgatóságnál kiváltható az Európai Egészségbiztosítási Kártya, mely "átmeneti jelleggel egy másik uniós országban tartózkodó számára az orvosilag szükséges ellátások igénybevételére jogosít." Javasoljuk továbbá a kiutazás teljes időtartamára a baleset- és poggyászbiztosítás megkötését. 

Részletes programinformáció és további részletek:

tunde.simon@studytime.hu


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!