Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak
 

NYELVTANULÁS KANADÁBAN

Válasszon várost:

MEGNÉZ

NYELVTANFOLYAMOK KANADÁBAN

A nyelvoktatás a kanadai kormány által szigorúan felügyelt szektor, ezért a "College" és "Institute" típusú intézményeknek nemcsak regisztráltnak kell lenniük, hanem szigorúan meg kell felelniük a kormány által megszabott előírásoknak is. Ezek az intézkedések először talán túl szigorúnak tűnnek, de elsősorban azok érdekeit védik, akik a magánszemélyek által vezetett privát nyelviskolákat választják a tanulmányok helyszínéül. A StudyTime akkreditált kanadai nyelviskolákkal áll kapcsolatban, amelyekben már sok diákunk tanult, vagy tanul jelenleg is különböző konstrukciókban. A választott oktatási helyszínek, színvonal és árak között azonban jelentős különbségek is lehetnek. Az iskola kiválasztásánál vedd igénybe a StudyTime Kanada referensének segítségét és véleményét: edina.kotel@studytime.hu Amennyiben angol nyelvtanulás céljából indulsz Kanadába, néhány dologban mindenképpen érdemes tájékozódni, ahhoz hogy számodra a legmegfelelőbb oktatási intézményt és tanfolyamot találd meg. Javaslataink, amire ajánlott figyelni:

NYELVISKOLAI MINŐSÉG

Használható nyelvtudást csakis szakképzett oktatóktól szerezhetsz, ezért olyan nyelviskolát keress, ahol módszertanilag is képzett tanárok oktatnak. A nyelviskola kiválasztásánál érdemes még azt is megvizsgálni, hogy milyen alternatív segítséget tudnak biztosítani a nyelvoktatás terén. Pl. folyamatosan frissülő, jól felszerelt iskolai könyvtár, ahol sokféle tananyag áll rendelkezésre. Ezek a rövidtávú nyelvtanulási szándék esetén nagyon fontos. A kiváló minőséget képviselő iskoláinkat az iskolaválasztás menüpontban külön jeleztük.

NYELVISKOLAI SZINTFELMÉRÉS

Az iskolai szintfelmérésnek kulcsfontosságú szerepe van. Mind az írásbeli, mind a szóbeli tudást, egy minőséget képviselő intézményben, a beiratkozáskor felmérik. Ha úgy érzed, hogy nem a megfelelő csoportba kerültél, legyen lehetőséged jelezni és rugalmasan kezelni az ilyen eseteket az iskolán belül.

A DIÁKSÁG ÖSSZETÉTELE

Arra is kell ügyelni, hogy olyan iskolát NE válassz, ahol túl sok magyar diák tanul, mert így velük természetesen magyarul kommunikálsz, és ez tönkre teszi az egész nyelvtanulási folyamatot. Szintén NE válassz olyan iskolát sem, ahol túl sok ázsiai tanul, mert az meg nagymértékben lelassítja a nyelvtanulás folyamatát.

NYELVTANFOLYAMOK ÁRA

Az angol tanulás mindenhol drágább, mint a népszerű üzleti vagy számítástechnikai kurzusok bármelyike. Sokan úgy gondolják, hogy minél drágább egy iskola, annál jobb is. Ez azonban sajnos nem minden esetben igaz. Irodánkban folyamatos akciók keretében tudunk kedvező árakon, jó minőséget képviselő iskolákat ajánlani. Ahhoz, azonban hogy a személyre szabott oktatási konstrukciót megtervezzük, az iskola és a kurzus kiválasztásnál mindig figyelembe vesszünk néhány más háttér információt is, melyhez elengedhetetlen a személyes konzultáció irodánkban.

CÉLKITŰZÉS ÉS MOTIVÁCIÓ

Mindig tűzzél ki rövid- és hosszú távú célokat magad elé, legyen kialakított elképzelésed, mikorra kell megszerezned egy bizonyos tudásszintet. Fontos a tudásnak, életkornak és érdeklődésnek megfelelő tankönyv és tanmenet kiválasztása, melyet érdemes testre szabott tananyaggal kiegészíteni. A motiváció is rendkívül fontos. Mindig jusson eszedbe, hogy miért tanulod az adott nyelvet, képzelj el egy olyan szituációt, melyben sikeresen használod a már megszerzett nyelvtudását. Óráról órára vigyél magaddal kérdéseket, melyek saját érdeklődési körödből származnak, ez jó alapja lehet egy órai párbeszédnek is. Az iskola kiválasztásánál vedd igénybe a StudyTime kanada referenseinek segítségét és véleményét: edina.kotel@studytime.hu Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni. Az első nap az orientáció után egy szintfelmérő teszttel kezdődik, ami alapján megtörténik a csoportbeosztás. A kurzus időtartama 1-től akár 52 hétig is terjedhet. Magad választod meg a kurzus hosszát.
 

 

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!