Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak
 

NYELVTANULÁS NÉMETORSZÁGBAN

Válasszon várost:

MEGNÉZ

Sokan úgy gondolják, hogy a karrierhez, az üzleti életben való boldoguláshoz ma már elegendő angolul tudni, nincs szükség más nyelvekre a XXI. században. Az európai munkaerőpiacon azonban ma már meghatározó előnyt jelent egy második idegen nyelv magas szintű ismerete is. A mai Európa 8 országában a német nyelvet több mint 120 millióan beszélik, így az angol nyelv mellett, az egyik legjelentősebb üzleti nyelvnek is tekinthető. A német nyelv semmivel sem nehezebb, mint nagy vetélytársa az angol, s ami még nagyon fontos, a német nyelv elsajátítása jó alap arra, hogy a későbbiekben szükség esetén más európai nyelveket is, mint például a holland, svéd, norvég könnyedén megtanuljunk. A német nyelvtanfolyamokhoz hetente lehet csatlakozni, első nap egy szintfelmérő tesztet kell írni, ami alapján majd beosztanak egy csoportba. A teljes kezdő szint általában minden hónap első hétfőjén indul. A kurzus hossza (2-52 hét) és a heti óraszám szabadon, igény szerint választható. Az iskola kiválasztásánál kérd a StudyTime erópai referensének segítségét: tunde.simon@studytime.hu Amennyiben német nyelvtanulás céljából indulsz Németországba, néhány dologban mindenképpen érdemes tájékozódni, ahhoz hogy számodra a legmegfelelőbb oktatási intézményt és tanfolyamot találd meg.

TANFOLYAM ÁRA

Sokan úgy gondolják, hogy minél drágább egy iskola, annál jobb is. Ez azonban sajnos nem minden esetben igaz. Irodánkban folyamatos akciók keretében segítünk kedvező árakon, jó minőséget képviselő iskolákat ajánlani. Ahhoz, azonban hogy a személyre szabott oktatási konstrukciót megtervezzük, az iskola és a kurzus kiválasztásnál mindig figyelembe vesszünk néhány más háttér információt is, melyhez elengedhetetlen a személyes konzultáció irodánkban.

MINŐSÉG

Használható nyelvtudást csakis szakképzett nyelvtanároktól szerezhetsz, ezért olyan nyelviskolát keress, ahol módszertanilag is képzett tanárok oktatnak. A nyelviskola kiválasztásánál érdemes még azt is megvizsgálni, hogy milyen alternatív segítséget tudnak biztosítani a nyelvoktatás terén. Pl. folyamatosan frissülő, jól felszerelt iskolai könyvtár, ahol sokféle tananyag áll rendelkezésre. Ez a rövidtávú nyelvtanulási szándék esetén nagyon fontos. A kiváló minőséget képviselő iskoláinkat az iskolaválasztás menüpontban külön jelezzük.

RUGALMASSÁG

Az iskolai szintfelmérésnek kulcsfontosságú szerepe van. Mind az írásbeli, mind a szóbeli tudást, egy minőséget képviselő intézményben, a beiratkozáskor felmérik. Ha úgy érzed, hogy nem a megfelelő csoportba kerültél, legyen lehetőséged jelezni és rugalmasan kezelni az ilyen eseteket az iskolán belül.
 

 

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!