Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak
 

KIUTAZÁS NÉMETORSZÁGBA

Németország

ÚTVONALAK

Németországba a legegyszerűbben és leggyorsabban repülőgéppel juthatunk el, ha nem akarunk órákon át a sztrádákon vezetni. A repülőjegyek esetén a legolcsóbb árakat akkor kapjuk, ha indulás előtt két-három hónappal foglalunk, és nem a legforgalmasabb napokon - hétvégén vagy ünnepek körül - repülünk. A külföldi tanulmányi programokra való jelentkezés és kiutazás folyamatának bemutatása:

INFORMÁCIÓ BEGYŰJTÉSE, ÉRDEKLŐDÉS

Irodánkban lehetőség van a kiválasztott országgal kapcsolatos naprakész információk begyűjtésére. Nyugodtan írj e-mailt vagy telefonálj, és mi személyre szabott felvilágosítást nyújtunk Neked.

JELENTKEZÉS A KIVÁLASZTOTT PROGRAMRA

Amikor a megbeszélések folyamán kialakult véglegesen, hogy melyik városban, milyen képzésen szeretnél részt venni, mikor szeretnél kiutazni, kitöltjük az iskolai jelentkezési lapot, hogy a kinti fogadó intézménynél a regisztrációdat megkezdjék. Egyúttal hivatalos utazási szerződést is kötünk Veled, amely számodra teljes biztonságot és garanciát nyújt a külföldi tanulmányaidra.

REPÜLŐJEGY ÉS A SZÁLLÁS BEFOGLALÁSA

Az iskolai beiratkozáshoz igazodva, és azzal szinte egyidejűleg meg kell kezdeni a repülőjegy ügyintézését is. A foglalás időpontjában a fapados légitársaságok esetében a repülőjegyet rögtön ki kell kifizetni, amit egyénileg is lehet intézni, de mi is kérünk be repülőjegy ajánlatot partner irodánktól. Közvetlen járatok az alábbi útvonalon:

  • Budapest – Berlin (Wizzair, Ryanair)
  • Budapest – Frankfurt (Lufthansa, Wizzair)
  • Budapest – Hamburg (Eurowings)
  • Budapest – Heidelberg (Lufthansa, Wizzair)
  • Budapest – München (Lufthansa)

 

HIVATALOS JELENTKEZÉS

A StudyTime munkatársai elküldik a jelentkezési anyagodat a kiválasztott iskolának, majd beszerezzük az iskola hivatalos fogadó levelét. Miután az iskola hivatalosan is visszaigazolta jelentkezésed a programra, megkapod a számlát a tandíjról és a hozzá kapcsolódó költségekről. A tandíj Budapesten, irodánkon keresztül fizetendő.

POGGYÁSZ

Minden légitársaságnál egyre szigorúbbak a poggyászra vonatkozó súlyhatárok, így általában 15- 20 kg szokott lenni a megengedett súlyhatár a feladott poggyászokra. A túlsúly igen sokba is kerülhet (5.000 - 18.000 Ft/kg felár), tehát jobb otthon gondosan lemérni a poggyászokat és időben tájékozódni.

 


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!