Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

Tanulás és munka

TANULÁS MELLETT MUNKAVÁLLALÁS IS? IGEN!

A magyar fiatalok körében is egyre népszerűbbek azok a nyelvtanulási programok, melyek munkagyakorlattal vagy diákmunkákkal vannak egybekötve. Ezen programok lényege, hogy lehetőséget nyújtson a jelentkező számára, hogy a nyelvtanfolyam befejeztével értékes fizetett gyakornoki munkahelyet találhasson Ausztráliában vagy Kanadában, és az iskolában megszerzett nyelvtudást életszerű szituációkban is gyakorolja. Megjegyzés : Jelentkezőink gyakran tévesen értelmezik azon külföldi tanulmányi programokat, melyek diákmunkákkal vannak egybe kötve. Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben nincs tanulási szándék a jelentkezőnél, csak munkát szeretne vállalni külföldön, nem áll módunkban segíteni, mert cégünk munkaerő közvetítéssel nem foglalkozik!

AUSZTRÁLIA és Új-ZÉLAND

A jelenlegi szabályozások szerint Ausztrália és Új-Zéland, amely a tanulóvízummal rendelkező diákok számára engedélyezi a munkavállalást heti 20 órában. Tehát bármilyen tanulmányokat (nyelvtanfolyam, szakképzés, egyetemi) szeretnél folytatni ezekben az országokban, tudj a lehetőségekről, az oktatási programokkal kapcsolatban pedig bátran keress bennünket. Részletes információkért és személyre szabott konzultációért keress bennünket.

Elérhetőségek: edina.kotel@studytime.hu és info@studytime.hu

AMI ÚJDONSÁG LETT

2017. január 1. - Ausztrália Work and Holiday vízum évente 200 magyar fiatal számára elérhető. Ügyintézés irodánkban.

2014. január 1. - Új-Zélandra Working Holiday vízum évente 100 magyar fiatal számára elérhető. Ügyintézés egyénileg. 

KANADA

Iratkozz be legalább 24 hét szaktanfolyamra, hogy Toronto vagy Vancouver helyszíneken vállalhass diákmunkát. A feltételekről és részletesen a work and study programokról bővebben olvashatsz itt: Munkavállalás

A kanadai programok esetén a diákok a szaktanfolyam ideje folyamatosan találkoznak a munkaprogram koordinátorokkal az iskolában, akik tanácsokat adnak és segítik a fizetett szakmai gyakorlatok megszervezését. A program 1 éves és engedélyezi a munkavállalást heti 20 órában a tanulás ideje alatt is, de a fizetett munkagyakorlat azonban csak akkor kezdődhet, ha a diák befejezte tanulmányait az iskolában és megfelelő nyelvtudásra tett szert a munkaprogram megkezdéséhez. A program részét képezi a munkavállalási engedély, mellyel a legtöbb diákunk a helyi vendéglátás és turisztika területén talál munkát.


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!