Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

VIKTÓRIA - Toronto

Viktória (21 éves)

Toronto - angol nyelvtanfolyam

 

Persze volt bennem egy kisebb-nagyobb félelem, hogy vajon milyen lesz a család vagy az iskola, fog-e tetszeni, minden rendben lesz-e.  De amint megérkeztem és kiléptem az utcára a hatalmas épületek közé,  éreztem  hogy jó helyen vagyok és ez csak csodálatos lehet.  Úgy is lett.  A család akiknél laktam nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Nekem jól sült el a szállás egy ottani családnál.

Az iskola is nagyon jó volt. Minden második héten van szintfelmérés, hogy nyomon tudják követni a fejlődés mértékét. Persze erre nem kötelező elmenni, de érdemes.  Szerettem, hogy nagyon rugalmasak és figyelembe veszik, ki miben szeretne fejlődni. Első estén már egy nagyon jó társaságunk jött össze, akikkel rengeteg, nem csak iskolai szervezésű programon vettünk részt. Tökéletes kezdése volt az évemnek és ezúton is szeretnem megköszönni a StudyTime munkatársainak, főleg Tündének az ügyintézést.

Február elején értem haza, de már visszavágyom, így nekiláttunk megtervezni a következő kinti „Work and Study’ kurzusomat és a nyári végi kiutazást. A StudyTime oktatásszervező céget csak ajánlani tudom mindenkinek,  aki külföldön szeretné fejleszteni nyelvtudását vagy mást tanulna.  Rengeteg iskolával dolgoznak együtt, sok kurzus és helyszín között lehet választani, így tényleg azt kapod és ott, ahol szeretnéd. A kedvesség és a segítőkészség párosul a profi és gyors ügyintézéssel. Döntsetek úgy, hogy belevágtok életetek egyik legnagyobb kalandjába, ami alatt sok új embert ismerhettek meg és barátot szerezhettek, akárcsak én!  Minden nagyon jó volt, jól indult a 2017!”


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!