Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak

Miben segít a StudyTime?

A StudyTime 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy oktatási szakértőkkel együttműködve alakítson ki hatékony külföldi tanulási terveket. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy idegen nyelvi környezetben eltöltött időszak rendkívül hasznos lehet minden magyar fiatal számára.

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

 

KRISZTINA - Vancouver

M. Krisztina (31 éves)

Szia Edina!

Bocsánat, hogy csak most írok, de nem volt alkalmam a hétvégén. 

Szóval elkezdődött az iskola. Tegnap volt az orientáció, ahol elmondtak minden hasznos információt és megírtuk a szintfelmérő tesztet. A helyzet az, hogy úgy sikerült, hogy rögtön betettek egy Academic Pathway 2.2 csoportba, ami elég meglepő volt számomra. Megkérdeztem a tanárt és azt mondta, hogy szerinte jól jártam, mert ha szeretem a kihívásokat és nem ijedek meg tőlük, akkor ez nekem nagyon jó lesz. Úgyhogy Pathway 2.2-es szint most a cél.

Az eddig történtekről egy kis összefoglaló:

Június 16-án érkeztem Vancouverba a kiskutyámmal. Minden rendben ment szerencsére. Aztán rögtön indítottunk egy költözéssel Deltából Vancouver-be, Yaletown-ba. A jetlegnek esélye sem volt, mert reggeltől késő estig pakoltunk, szereltünk. Ajánlom mindenkinek ezt a fajta elfoglaltságot az első hetekre, garantált a gyors átállás. 

Aztán következő héten “pihenésképpen” elindultunk egy BC-Alberta road tripre. Mindennap más helyen keltünk, bejártuk Okanagen-tól kezdve, Banff-en át Lake Louis-t, Moraine Lake-t és mindent, mi szem szájnak ingere. Egyszerűen gyönyürű helyek. Ki nem hagytam volna. 

Az időjárás eléggé kanadaias volt, vagyis kiszámíthatatlan. Volt, ahol sortban és pólóban voltunk de például Lake Louise-nál szállingózott a hó és 7 fok volt. A látványba szerencsére ez nem igazán zavart be, meg hát már gyakorlott kanadás lévén pakoltam magamnak mínusz 10 foktól 30 fokig megfelelő ruházatot.

Az egy hetes autókázás után a Canada Day hosszú hétvégén hirtelen jött ötletből átutaztunk Victoriába. Ott újabb hetet töltöttünk, mert őszintén bevallva, nekem Victoria és a sziget a kedvenc helyem BC-ben. 

Csatolok pár képet, remélem tetszeni fognak. Köszönök mindent! Krisztina


Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!