Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak
 

ANGLIA ORSZÁGVARÁZS

Anglia

Az Atlanti óceán, az Északi-tenger és a La Manche csatorna között elterülő Nagy-Britannia tájképe és éghajlata nagyon változatos. A nyugati országrész távoli partjai, Skócia és Wales félszigetei és a hatalmas, zord hegyei kevésbé benépesedettek, mint a viszonylag sík és termékeny, gazdag Közép- és Dél-kelet Anglia, ahol az 58 millió ember nagy többsége él.

MIÉRT VONZÓ CÉL ANGLIA?

  • Multikulturális ország
  • Viszonylag jó az ország közbiztonsága.
  • Gyönyörű, tiszta környezet.
  • Angol tradíciók őshazája.
  • Európa, így gyorsan haza lehet jutni.
  • Olcsó kiutazás, rengeteg helyre fapados járatokkal.
  • Európai állampolgárként legális a munkavállalás.
  • Rengeteg a diákmunka.
Anglia kitartóan megőrizte tradícióit, és az odalátogatóknak többet kínál, mint a főúri, díszes kastélyok és a csinos kis falvak. A tájkép változatossága, a kultúra, az irodalom, a művészet és az építészet, Anglia egyedülálló örökségét képezi évszázadok óta.
Az Európai Unió tagjaként, Anglia a mai napig örömét leli az évszázadok alatt kivívott különcségében, mint például a bal oldali vezetés gyakorlásában, valamint egyedi űrmértékrendszerében.
Anglia örökségét számos ősrégi palota, katedrális és főúri kastély képezi, kertjeivel és klasszikus parkjaival együtt. Az ősrégi szokások évről évre megújulnak a királyi ceremóniáktól kezdve a jelmezes drámai táncokon át, amit a szabadban tartanak a falvak zöldöves területein.
Nagy-Britannia, mint egy kis ékszerdoboz meglepő változatosságot foglal magába a régióban, hiszen lakosai megtartották saját különböző identitásukat. Skócia és Wales, bár Londonból kormányozva, különálló országot képeznek Angliától, más tradíciókkal és Skócia esetében különálló jogi és oktatási rendszerrel.
A közös és ugyanakkor egyedi vonásokat rejtő tájképük gyönyörködtető és feledhetetlen élményt nyújt az odalátogatóknak.
 
 

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!