Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak
 

KIUTAZÁS ÍRORSZÁGBA

Írország

FOGLALÁS

A repülőjegyek esetén a legolcsóbb árakat akkor kapjuk, ha indulás előtt két-három hónappal foglalunk, és nem a legforgalmasabb napokon - hétvégén vagy ünnepek körül - repülünk.

A külföldi tanulmányi programokra való jelentkezés és kiutazás folyamatának bemutatása:

INFORMÁCIÓ BEGYŰJTÉSE, ÉRDEKLŐDÉS

Irodánkban lehetőség van a kiválasztott országgal kapcsolatos naprakész információk begyűjtésére. Nyugodtan írj e-mailt vagy telefonálj, és mi személyre szabott felvilágosítást nyújtunk Neked.

REPÜLŐJEGY ÉS A SZÁLLÁS BEFOGLALÁSA

Az iskolai beiratkozáshoz igazodva, és azzal szinte egyidejűleg meg kell kezdeni a repülőjegy ügyintézését is. A foglalás időpontjában a fapados légitársaságok esetében a repülőjegyet rögtön ki kell kifizetni, amit egyénileg is lehet intézni, de mi is kérünk be repülőjegy ajánlatot partner irodánktól.

A StudyTime munkatársai elküldik a jelentkezési anyagodat a kiválasztott iskolának, majd beszerezzük az iskola hivatalos fogadó levelét. Miután az iskola hivatalosan is visszaigazolta jelentkezésed a programra, megkapod a számlát a tandíjról és a hozzá kapcsolódó költségekről. A tandíj Budapesten, irodánkon keresztül fizetendő.

POGGYÁSZ

Minden légitársaságnál egyre szigorúbbak a poggyászra vonatkozó súlyhatárok, így általában 15- 20 kg a megengedett súlyhatár a feladott poggyászokra. A túlsúly igen sokba is kerülhet (5.000 - 18.000 Ft/kg felár), tehát jobb otthon gondosan lemérni a poggyászokat és időben tájékozódni.
 

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!