Irodánk: +36 1 299 0051

E-mail: info@studytime.hu

Aloldalak
 

KIUTAZÁS AMERIKÁBA

Amerika

A teljes ügyintézés nyelvtanfolyamok esetében körülbelül 6-8, felsőoktatási programoknál pedig akár 6 hónapot is igénybe vehet. Ezért minden jelentkezőnket megkérjük, hogy időben keresse fel a StudyTime tanácsadóit. Amerikába a 3 hónapot meghaladó tartózkodás esetén vízumot szükséges igényelni, 90 napig pedig ESTA belépési engedéllyel tartózkodhatsz az országban. A tervezett kiutazási szándék mellett igen fontos szempont a repülőjegy ára is. Ez azt jelenti, hogy minél hamarabb értesülünk terveidről, annál nagyobb eséllyel tudunk kedvező áron repülőjegyet foglalni. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a jelentkezés folyamatáról, hogy előre megtudjad tervezni külföldi utad.

A MEGFELELŐ PROGRAM KIVÁLASZTÁSA

Fontos meghatározni, hogy mi a célod. Nyelvtanulás vagy felsőfokú képzés Amerikában? Írj E-mailt vagy telefonálj és mi személyre szabott felvilágosítást nyújtunk számodra!

JELENTKEZÉS A KIVÁLASZTOTT PROGRAMRA

Amennyiben az egyéni tanácsadás keretében kialakult, hogy mikor és milyen képzésen szeretnél részt venni Amerikában, kitöltjük az iskolai jelentkezéshez szükséges dokumentumokat, hogy a kinti fogadó intézménynél a regisztrációdat megkezdjék. Egyúttal hivatalos utazási szerződést is kötünk Veled, amely számodra teljes biztonságot és garanciát nyújt külföldi tartózkodásod alatt.

A JELENTKEZÉS VISSZAIGAZOLÁSA

Miután a StudyTime munkatársai elküldik jelentkezési anyagaid a külföldi iskolának, hivatalosan is vissza kell igazolniuk sikeres jelentkezésed a programra az általuk kiadott fogadólevéllel (I-20 form). Ezt követően megkapod a számlát a tandíjról és a hozzá kapcsolódó költségekről. A tandíj Budapesten, irodánkon keresztül fizetendő.

VÍZUMIGÉNYLÉS

Amennyiben az általad kiválasztott program ideje meghaladja a 90 napos ESTA kérelmi időt, szolgáltatásunk részeként a StudyTime munkatársai minden esetben, minden diákunknak segítenek összeállítani a vízumigényléshez szükséges anyagot. Átnézzük a csatolandó dokumentumokat, igazolásokat és segítünk kitölteni a vízumigénylő lapot. További információkat a Vízum ügyintézés menüpontunk alatt találod.

REPÜLŐJEGY ÉS A SZÁLLÁSFOGLALÁS

Az iskolai beiratkozáshoz igazodva, és azzal szinte egyidejűleg meg kell kezdeni a repülőjegy ügyintézését is. A foglalás időpontjában a repülőjegyet azonban nem kell rögtön kifizetni! Minden jegynek van kiállítási határideje, amihez az esetleges vízumügyintézést is igazítjuk. Irodánkon keresztül lehetőség van diákjegyek befoglalására.

A REPÜLŐJEGY KIFIZETÉSE

Ha megkaptad vízumod meg kell venned repülőjegyedet is. A StudyTime csapata ügyfelei számára, igény szerint vállalja a kiutazással kapcsolatos repülőjegy foglalások teljes körű ügyintézését, hiszen repülőjegyed esetenként mellékelni kell a vízum igénylés során. Cégünk szerződéses partnerünk segítségével foglalja le a legkedvezőbb ajánlatokat!

 

Megtervezzük az egyéni igényekre szabott nyelvtanulásod külföldön!

1115 Budapest, Bartók Béla u. 86. Fsz/2.

Tel: 1/299 0051

Fax: 1/210 0977

E-mail: info@studytime.hu

Magyarország - Ausztrália - Románia - E-mail: info@studytime.hu

StudyTime Hungary - Oktatási Konzultáció Minden jog fenntartva!